Laserontharing voor dummies

Ons laser die betreffende name geschikt kan zijn voor lieden met ons lichte huid en donker hoofdhaar. Wegens lieden met ons getinte huid beschikken over wij ons bijzondere ontharingslaser, een Nd: YAG,1064 nm laser. Bijzonder voor Laserkliniek Zwolle kan zijn het gecombineerd inzetten over die twee laser golflengten zodat jouw ook de bijzonder dunne en lichte hoofdharen kan veven. Blonde, grijze of rossige haren geraken behandeld betreffende elektrisch ontharen.

Mijn eindoordeel: het zal voortaan mijn vaste kapsalon bestaan voor het Japans Straighten daar je heb mogen meemaken op welke manier serieus deze mensen het haar en middelen nemen. En je het uitkomst heb wat je iedere keer gewend ben, en qua verkoopprijs (ook niet volkomen onbelangrijk) heb ik tot wel 40% niet zo behoren betalen dan wat je iedere keer vanwege die behandeling elders betaalde.

Weet sinds vele jaren richten wij het op dit ontwerpen aangaande innovatieve oplossingen voor ontharen welke verbinden voor je behoeften. Waardoor je jouw elke dag opnieuw geweldig en zelfverzekerd kan aanvoelen en er zo uitziet.

Een haarwortel, dit wordt ook wel haarfollikel genoemd, is verantwoordelijk wegens een toename en productie van een hoofdhaar, deze bevinden zich onder de huid.

Een perfect uitkomst fungeert de hoofdhaar in de groeifase met laserlicht  behandeld worden. Gemiddeld heeft men zes tot acht laserbehandelingen benodigd met ons pose met vijf weken tussen elke laserbehandeling.

Zo u dan ook voor een IPL treatment komt raden wij u dan ook aan teneinde minimaal 8 weken wegens de treatment het gebied ook niet verdere laser ontharing te waxen of epileren, een mogelijkheid bestaan dan namelijk dat u de wortel eruit haalt en het haarzakje tijdens een IPL verzorging niet bereikt kan geraken. Veelal zijn er ongeveer 8 behandelingen permanente laserontharing nodig, die geraken uitgevoerd met tussenpozen betreffende twee to 6 weken.

Ons manier betreffende definitieve ontharing, die in bijna alle gevallen definitief afrekent met overtollige haargroei, kan zijn elektrisch ontharen.

• Slim systeem = het kan zijn het enige systeem die al die energieniveaus continu controleert. Bij een afwijking slaat het systeem af/ in alarm opdat we te allen tijde begrijpen het we ons effectieve behandeling uitvoeren

Dit wordt dikker, zwaarder en zwarter. Bij heren zie jouw dat daar onder andere baard- en borsthaar vormt zich. Bij dames zie jouw dat er donkerdere been- en okselharen komen. Een ene persoon is hariger vervolgens een ander. Het heeft te maken betreffende vanzelfsprekend het geslacht, maar tevens betreffende een genetische bepaling, een hormonen en de ouderdom.

Ook een laser als IPL zetten lichtwegend om in warmte. Enkel gebruikt een laser licht betreffende 1 golflengte en heeft daarom een hoger vermogen teneinde dieper gelegen haarwortels te bereiken.

Voor foutief behandeling van laser- en IPL-hardware mogen ernstige lichamelijke klachten, bijvoorbeeld diepe brandwonden, ontstaan. Laat je dus ook niet te snel verleiden door een lage verkoopprijs en ga liever vanwege een goede kliniek en behandelaar.

Ga ook niet onverwacht ons treatment. Enkel bij Dorien.nl kunt u dan ook terug betreffende elke haartint en ieder huidtype. Onze apparaten Ellipse I²PL en Harmony SHR beschikken over de unieke technieken die verder efficiã«nt bestaan voor blond, rossig en grijs haar, en ook voor een getinte huid.

Met aangetoond gevolgen voor alle leeftijden, huidtypes en –kleurcombinaties, betreffende name zelfs vanwege een gebruinde huid, geeft een Soprano Accord ons de gelegenheid teneinde het gehele jaar ontharingsbehandelingen aan te bieden.

Heb je na mijn verhaal vragen, PM me. Je geef hier een voorkeur met omdat je weinig op dit forum zit.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Laserontharing voor dummies”

Leave a Reply

Gravatar